Mission-

E

Business

Met de Business-afdeling richt Mission-

E

zich op het ombouwen van bedrijfsauto's naar elektrisch. Zakelijke klanten hebben andere eisen en wensen dan particuliere klanten. Vandaar dat Mission-

E

een aparte afdeling voor de zakelijke markt heeft, Mission-

E

Business!

01

Waarom zou u uw auto ombouwen naar elektrisch?

Veel (bedrijfs)auto’s maken hun kilometers voornamelijk in de binnenstad. De komende tien jaar wordt er door de overheid verschillende wetten en regels ingevoerd, die voertuigen met een fossiele brandstof moet weren uit de binnenstad. Klik hier om meer te lezen!

Als u geen dief bent van uw eigen portemonnee! Door uw bedrijfsauto om te bouwen naar elektrisch, kunt u duizenden euro’s besparen op uw transportkosten. Tevens kunt u gebruik maken van gunstige subsidies voor elektrische auto’s. Klik hier om meer te lezen!

Als u een betere wereld wilt achterlaten voor u (klein)kinderen! Met het het ombouwen van uw (bedrijfs)auto naar elektrisch kunt u een bijdrage leveren aan het redden van het klimaat, vooral op het gebied van circulariteit. Klik hier om meer te lezen!

02

Wat kunt u van ons verwachten?

Betrouwbaarheid

U kunt er op vertrouwen dat Mission-E goed werk levert. Om hier zeker van te zijn biedt Mission-E gunstige garantievoorwaarden aan, die gelijkwaardig zijn aan de garantievoorwaarden van OEM’s.

Open communicatie

Een open communicatie met onze klanten speelt een belangrijke rol, waarbij vertrouwen en afspraak = afspraak onze belangrijkste kernwaarden zijn. Wij werken met korte communicatielijnen, u hebt te maken met één contactpersoon tijdens het gehele ombouwproces.

Strikte deadline

Wij zijn ons ervan bewust dat uw tijd waardevol is. Daarom hanteren wij altijd strikte deadline. Als wij beloven dat u uw auto op de desbetreffende dag kunt ophalen, dan kan dat!

quality
Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Mission-E altijd hoog in het vaandel. De werkzaamheden worden door ons op de gepaste wijze begeleid, we streven naar het leveren van optimale kwaliteit tijdens het gehele ombouwproces. Nauwkeurig houden wij in de gaten of alles volgens afspraak verloopt en dat het afgesproken kwaliteitsniveau gerealiseerd wordt.

U kunt rekenen op betrouwbare vakmensen met oog voor detail. Het kwaliteitsniveau van de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij Mission-E worden geborgd door de kwaliteitsnormen, richtlijnen en keurmerken. Zo voldoen al onze producten het CE-kerumerk, de ROHS-richtlijn, de EMC-richtlijn (Richtlijn 2014/30/EU) en de UNECE R100 richtlijn.

unlimited-revisions2
Maatwerk

Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste service. Wij begeleiden u vanaf de eerste oriëntatie tot het passeren en daarna. 

Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste set-up af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de technische producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

03

Stappenplan

1

Behoefteinventarisatie

U neemt contact op met Mission-E. Samen zullen wij uw behoefte inventariseren, zoals het vermogen en de range van uw toekomstige elektrische bedrijfsauto.

2

Inspectie

Vervolgens zal er een inspectie uitgevoerd moeten worden om te bepalen wat de mogelijkheden zijn van uw bedrijfsauto.

3

Adviesrapport

Aan de hand van uw behoefte en de mogelijkheden van uw bedrijfsauto wordt er een adviesrapport voor u opgesteld, die u helpt bij het maken van de juiste keuzes.

4

Datum prikken

Indien u er voor kiest om uw (bedrijfs)auto om te bouwen, wordt vervolgens een planning gepresenteerd.

5

De ombouw

U levert uw (bedrijfs)auto op de afgesproken dag af. Uw (bedrijfs)-auto wordt omgebouwd naar elektrisch en wordt gekeurd bij de RDW.

6

En klaar...

U kunt uw elektrische auto op de afgesproken dag ophalen. U geniet direct van alle voordelen van elektrisch rijden!

Volkswagen Transporter
De Volkswagen Transporter is één van de (bedrijfs)auto's die omgebouwd kan worden tot een volwaarde elektrische auto. De range van de omgebouwde Transporter varieert van 150 tot 500 km. Daarnaast bespaart u bij 20.000 km al
Klik hier om verder te lezen
Mercedes Sprinter
Als u geen dief bent van uw eigen portemonnee! Door het elektrisch ombouwen van uw (bedrijfs)auto kunt u duizenden euro's besparen op uw transportkosten. Tevens kunt u gebruik maken van gunstige subsidies voor elektrische auto's.
Klik hier om verder te lezen
Renault Traffic
Veel (bedrijfs)auto's maken hun kilometers voornamelijk in de binnenstad. De komende tien jaar wordt er door de overheid verschillende wetten en regels ingevoerd, die voertuigen met een fossiele brandstof moet weren uit de binnenstad.
Klik hier om verder te lezen
Previous
Next
04

Wilt u uw (bedrijfs)auto ombouwen naar elektrisch of heeft u gewoonweg wat vragen? Schroom niet en neem contact met ons op!

Hier voor u!

Bel ons 24/7. We zijn er om u te helpen!

Hoe u ons kunt bereiken

info@mission-e.nl

Blijf op de hoogte!