Het ombouwproces

Wij bieden alles wat u nodig heeft voor een stressvrije ombouw naar elektrisch rijden

cog ico

Project Managment

Het ombouwen van uw auto naar elektrisch is een complex project waarbij niet alleen rekening gehouden dient te worden met kosten en tijd, maar ook met leveranciers en producenten. Mission-E helpt u bij het beheersen van deze aspecten.

Kwaliteit

Bij het ombouwen van uw auto naar elektrisch staat de kwaliteit van uw auto voorop. Wij hebben oog voor detail en begrijpen dat uw auto met de juiste aandacht en kunde behandelt dient te worden.

bill ico

Vast budget

Bij het ombouwen van uw auto naar elektrisch komt veel kijken. Het geeft veel rust als u van te voren weet hoeveel het kost en u niet voor verassingen komen te staan. Daarom werken wij altijd met een vaste prijs die vooraf is afgesproken.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Van begin tot eind -
We doen het samen met u

Behoefteinventarisatie

Stap één bij het ombouwen van uw auto naar elektrisch is het inventariseren van uw behoefte. Elke klant heeft andere eisen en wensen en daar houden wij rekening mee. Eigenaren van oldtimers zullen andere eisen hebben dan eigenaren van bestelbussen bij het ombouwen.

Ontwerpen

Nadat we uw eisen en wensen hebben geïnventariseerd gaan onze ingenieurs aan de slag met het ontwerpen van het ombouwpakket om uw auto om te bouwen naar elektrisch. Onze ingenieurs geven u een aantal opties en samen met u wordt er een keuze gemaakt voor de perfecte specificaties.

Bouwen en keuren

Nadat er een keuze is gemaakt voor uw auto, gaan de monteurs aan de slag om uw auto om te bouwen naar elektrisch. Nadat de auto is omgebouwd naar elektrisch wordt deze ook gekeurd bij de RDW waarna uw auto weer de weg op mag.