Mission-E

We prepare your vehicle for a sustainable Future.

Mission-E

Visie

 

In een wereld waarbij de mensheid steeds meer natuurlijke bronnen gebruikt is het belangrijk om naar onuitputtelijke bronnen te kijken. Elektrische energie is onbeperkt beschikbaar middels duurzame energieopwekking zoals met zonnepanelen en windturbines. Mission-E gelooft dat de adoptie van elektrisch vervoer en de daarmee gepaarde ontwikkelingen op gebied van energieopslag zullen bijdragen aan een mooie en duurzame toekomst waarbij de mensheid nog sneller, comfortabeler en gezonder kan leven in een wereld waar klimaatverandering geen probleem meer is.

Missie

“Elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk maken door innovatieve, duurzame en prestatiegerichte mobiliteitsoplossingen”

 

 

De innovatieve mobiliteitsoplossingen van Mission-E zorgen voor een meer comfortabelere, duurzame en presterende auto dan voorheen. Tevens zorgt de verduurzaming van je auto ervoor dat de maandelijkse kosten sterk afnemen. Hierdoor is een conversie van Mission-E snel terugverdient, terwijl je direct profiteert van de praktische, stille en enorm krachtige aandrijflijnen.

Mission-E is opgericht door twee ambitieuze ingenieurs die hun passie hebben liggen in duurzaamheid en mobiliteit. Wij vinden dat de ervaring van autorijden niet ten koste mag gaan van verduurzaming. Tegelijkertijd beseffen we maar al te goed dat we moeten verduurzamen om de aarde te redden. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in Mission-E. Bij Mission-E kunnen klanten hun auto ombouwen naar elektrisch en tegelijk blijven genieten van hun oude vertrouwde auto.

Gedreven door onze waarden

b

Deadline

Wij zijn ons ervan bewust dat uw tijd waardevol is. Daarom hanteren wij altijd strikte deadline bij het ombouwen van uw auto naar elektrisch. Als wij beloven dat u uw auto op de desbetreffende dag kunt ophalen, dan kan dat!

Betrouwbaarheid

U kunt er op vertrouwen dat Mission-E goed werk levert. Om hier zeker van te zijn biedt Mission-E gunstige garantievoorwaarden aan, die gelijkwaardig zijn aan de garantievoorwaarden van OEM’s.

Open communicatie

Een open communicatie met onze klanten speelt een belangrijke rol, waarbij vertrouwen en afspraak = afspraak onze belangrijkste kernwaarden zijn. Wij werken met korte communicatielijnen, u hebt te maken met één contactpersoon tijdens het gehele ombouwproces.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Mission-E altijd hoog in het vaandel. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel met oog voor detail die zich houdt aan alle richtlijnen en keurmerken. Verder worden de auto's na het ombouwen naar elektrisch altijd gecontroleerd en gekeurd door de RDW.

Maatwerk

U krijgt een persoonlijk adviseur toegewezen vanaf de eerste oriëntatie tot de keuring van de RDW. Elke klant heeft zijn eigen voorkeuren en wensen. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de technische oplossingen die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

Combined ShapeCreated with Sketch.

an Integrated Team of Experts dedicated to
exceeding our client's expectations

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod
tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ons team

Nicky Adihardjo

Oprichter & eigenaar Mission-E